Bonustuotteet

Kun tilaat verkkokaupastamme voit itse valita bonustuotteesi ajankohtaisesta bonustuotevalikoimasta. Tilauksestasi saat bonuspisteitä ja pisteillä voit valita bonustuotteita.

Bonuspisteet ovat voimassa 183 ostopäivästä. Mikäli et ole käyttänyt pisteitäsi 183 päivän sisällä, pistesaldosi nollaantuu. Bonustuotteita ei voi vaihtaa jälkikäteen. Mahdolliset jälkikäteen tehdyt lisäykset eivät oikeuta bonuspisteisiin. Ravintola Roze on oikeus korjata bonuspistesaldoa mikäli palautat tuotteita tai muussa vastaavassa tapauksessa. Voit myös kerätä bonuspisteitä ja käyttää ne myöhemmän tilauksen yhteydessä.

Bonusjärjestelmä on käytössä ainoastaan verkkokaupassamme, eikä koske puhelintilauksia.

Pidätämme oikeuden hinnan- ja myyntipäivien muutoksiin. Paino- ja valmistusteknisistä syistä johtuen emme voi taata, että kaikkia tuotteita on saatavilla tilauspäivän aukioloajan. Tuotteiden saatavuuden voi tarkistaa verkkokauppamme sivuilta osoitteessa http://ravintolaroze.fi. Tilaus käsitellään tilauksen saapumishetkellä olevan saatavuustilanteen mukaan.

KUINKA KERÄÄN POINTS-BONUSPISTEITÄ?
Se on erittäin helppoa. Joka kerta kun tilaat, asiakastilillesi kertyy automaattisesti Points-bonuspisteitä, joita voit käyttää seurava päivänä tilauksesi tilauspäivän laskien.
Yksi päivän aktivointiaika tarvitaan, koska on mahdollista, että palautat tuotteita, jolloin luonnollisestikin palautetuista tuotteista saamasi bonuspisteet perutaan. Points-bonuspisteitä saat siis kaikista tilaamistasi tuotteista jotka pidät Yksinkertaista ja reilua!

MONTAKO POINTS-BONUSPISTETTÄ SAAN?
Uutena asiakkaana aloitat heti saat 55 Points-bonuspistettä jokaisesta eurosta, jolla meiltä ostat. Palkitsemme sinut jokaisesta tekemästäsi ostosta bonus-pisteillä.

MITÄ TUOTTEITA VOIN MAKSAA POINTS-BONUSPISTEILLÄNI?
Voit maksaa Points-bonuspisteilläsi mitä tahansa tuotteita yli 140 tuotteen valikoimastamme! HUOM! Bonuspisteitä ei voi käyttää tuotteen osittaiseen maksamiseen, vaan pisteitä täytyy olla tarpeeksi koko tuotteen maksamista varten.

MITEN KÄYTÄN POINTS-BONUSPISTEITÄNI?
Kun sinulla on riittävästi Points-bonuspisteitä haluamaasi tuotetta varten, valitse se mukaan seuraavaan tilaukseesi ja valitse haluavasi käyttää Points-bonuspisteitäsi tuotteen maksamiseen! Yhden bonuspisteen arvo on 1 sentti. Kun sinulla on esimerkiksi 999 Points-bonuspistettä, voit maksaa niillä 9,99 euron arvoisen tuotteen. Mikä parasta, sinulla on 12 kuukautta aikaa käyttää ansaitsemasi Points-bonuspisteet!

MITEN SAAN SELVILLE POINTS-BONUSPISTEIDENI MÄÄRÄN?
Rekisteröityneen online-asiakkaan käytettävissä on nettisivuillamme osoitteessa http://ravintolaroze.fi . Löydät tiedon Points-bonuspisteistäsi "Bonnuspisteet"-linkistä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numerossa 09 273 1445, niin vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.